Ajankohtaista

Kevätkokous 2023 (2023-04-22 21:20:07)

Burma ja kevät -kuvakilpailu (2023-03-26 13:37:30)
Burma ja kevät -kuvakilpailun aika! ????????
 
Burmakissan Ystävät ry järjestää keväällä kuvakilpailun, jossa tuomarina toimii itsekin burmia omistava Sampo Marjomaa! Kuvakilpailuun osallistuvien kuvien tulee olla kevät-aiheisia ja kuluvan vuoden aikana otettuja. Tarkkoja arvostelukriteerejä Sampolle ei ole annettu, hän arvioi kuvat oman mieltymyksen ja fiiliksen mukaan!
 
Burmakissan Ystävät palkitsee kilpailun parhaimmistoa ja lisäksi järjestetään yleisön suosikkikuva -äänestys ilmoittautumisen päätyttyä yhdistyksen Facebook-sivulla.
 
Kuvat kilpailua varten tulee toimittaa 23.4.2023 mennessä Emilialle osoitteeseen emilia.viholainen@burmat.net. Ilmoitathan myös kuvassa olevan kissan nimen titteleineen, EMS-koodin sekä kuvaajan nimen. Huomioithan, että yhdistys voi käyttää kilpailuun toimitettuja kuvia muissakin julkaisuissaan, kuten Burmapostissa ja -kalenterissa.
 
Kamerat räpsymään ja kuvia toimittamaan, voittajat julkistetaan toukokuun alkupuolella!
 
Kilpailu on tarkoitettu Burmakissan Ystävät ry:n jäsenille.

EDIT. Burma ja kevät -kuvakilpailun ilmoittautumisaikaa on jatkettu viikolla eli kuvat kilpailua varten tulee toimittaa 23.4.2023 mennessä Emilialle osoitteeseen emilia.viholainen@burmat.net aiemmin ilmoitetun määräpäivän (16.4.2023) sijaan.
Vuoden Burmat 2022 – ilmoittautumisohjeet (2023-01-02 18:52:50)

Vuoden Aikuinen ja Vuoden Kastraatti – Viisi kissan parasta näyttelytulosta, joista korkeintaan kaksi voi olla ulkomailta, vuodelta 2022 luokissa 9, 7, 5, 3 ja 1 tai 10, 8, 6, 4 ja 2 + kaksi mahdollista varatulosta. Tulokset tulee ilmoittaa lisäpisteineen, ulkomaisiin näyttelytuloksiin ei huomioida lisäpisteitä.

Vuoden Nuori – Kolme kissan parasta näyttelytulosta, joista korkeistaan yksi voi olla ulkomailta, vuodelta 2022 luokissa 12 ja / tai 11 + kaksi mahdollista varatulosta. Tulokset tulee ilmoittaa lisäpisteineen, ulkomaiseen näyttelytulokseen ei huomioida lisäpisteitä.

Vuoden Veteraani – Kolme kissan parasta kotimaista näyttelytulosta vuodelta 2022 luokassa 17 lisäpisteineen.

Vuoden Siitosuros ja Vuoden Siitosnaaras – Kolmen eri jälkeläisen paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2022. Vähintään yhden tuloksista tulee olla jälkeläiseltä, joka on tuloksen saavuttamishetkellä alle kaksivuotias. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.

Vuoden Kasvattaja – Viiden eri kasvatin paras kotimainen näyttelytulos vuodelta 2022. Vähintään kahden tuloksista tulee olla kasvateilta, jotka ovat tulosten saavuttamishetkellä alle kaksivuotiaita. Tulosten ei tarvitse olla samasta näyttelystä.

Tuomarin Paras / NOM- ja Kategorian Paras / BIS-tuloksiin lasketaan mukaan näyttelykohtaiset lisäpisteet, lukuun ottamatta ulkomaisia tuloksia, jotka lasketaan mukaan ilman lisäpisteitä. Kilpailussa käytetään samaa lisäpisteluokitusta kuin Kissaliitolla, eli aikuisille uroksille, aikuisille naaraille, kastraattiuroksille, kastraattinaaraille, nuorille ja pennuille on omakohtaiset lisäpisteet. Näyttelykohtaiset lisäpisteet löydät esimerkiksi Omakissasta. Tarvittaessa voit kysyä apua pisteidenlaskija Julia Järviseltä.

BKY palkitsee kisassa parhaiten sijoittuneen aikuisen uroksen, aikuisen naaraan, kastraattiuroksen, kastraattinaaraan, nuoren, veteraanin, siitosuroksen, siitosnaaraan ja kasvattajan. Myös toisen ja kolmannen sijan aikuisissa, kastraateissa, nuorissa, veteraaneissa, siitoskissoissa ja kasvattajissa saavuttaneita muistetaan palkintojenjakotilaisuudessa!

Tulokset pyydetään lähettämään lomakkeella, Julia Järviselle sähköpostitse tai postitse viimeistään 15.1.2023. Vain määräpäivään mennessä tulleet ilmoitukset huomioidaan.

Kopioita kotimaisista näyttelyseteleistä ei tarvitse lähettää. Mikäli ulkomainen tulos ei ole Kissaliiton Omakissa-tietokannassa, näyttelysetelistä tulee toimittaa kopio pisteidenlaskijalle.

HUOM! Vuoden Burma 2022 -kilpailu on tarkoitettu vain Burmakissan Ystävät ry:n jäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kilpailuvuoden aikana. Kilpailuun osallistuvan kissan kaikkien omistajien on oltava yhdistyksen jäseniä. Lisäksi huomautamme, että siitos- ja kasvattajakilpailuihin on toimitettava vaadittu määrä tuloksia eli vajailla tuloksilla ei voi osallistua kilpailuun. Muihin luokkiin voi osallistua myös vajailla tuloksilla koronatilanteen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi, eli esimerkiksi aikuisiin voi siis ilmoittaa kissan vain kolmella tuloksellakin vaaditun viiden sijaan. Poikkeustilanteesta huolimatta puuttuvia tuloksia ei hyvitetä tai kompensoida, vaan sijoittuminen tapahtuu yhteispistemäärän mukaan näyttelymääristä riippumatta (eli aikuisissa viisi sertiä saanut kissa sijoittuu pisteissä ylemmäs kuin kolmessa näyttelyssä kategoria voiton saanut aikuinen kissa).

Tulosten on oltava perillä viimeistään 15.1.2023.

Tulokset voi ilmoittaa lomakkeella, sähköpostitse tai postitse.

Lomakkeella: https://forms.gle/mXRMzpwauJRZiwzv8

Sähköpostitse: julia.jarvinen@burmat.net

Postitse: Julia Järvinen, Neulaskaarre 3 A, 14200 Turenki

VUODEN BURMA 2022 -KILPAILUUN TULEE LÄHETTÄÄ KAIKKI TULOKSET ITSE: YHDISTYS EI POIMI TULOKSIA MISTÄÄN SUORAAN.

Burmakalenteri 2023 (2022-11-02 13:01:07)

Kalenteritilauksen voit laittaa oheisella lomakkeella. Lomakkeen saat auki myös osoitteessa: https://forms.gle/QbfxCEQA6ZjCAPqg6

 

 

Jäsentapahtuma 2022 (2022-09-07 22:28:35)
Kesä taittuu jo syksyksi ja onkin aika kutsua jäsenemme mukaan lauantaina 24.9.2022 Hämeenlinnassa järjestettävään jäsentapahtumaan! Jäsentapahtuma pidetään jo tutuksi tulleessa Etelä-Hämeen Kennelpiiri ry:n kokoustilassa eli osoitteessa Parolantie 13, 13130 Hämeenlinna.
Ohjelmassa on tutustumista päivitettyyn kasvatuksen tavoiteohjelmaan (KTO), syyskokous, Vuoden Burmien 2021 palkitseminen, Kissaneuvonnan Riikka Ala-Hulkon luento aiheesta "Aktiivisen kissan ABC" sekä askartelua ja arpajaisia. Ainoastaan syyskokoukseen osallistuvilta ei peritä osallistumismaksua.
Jäsentapahtumassa pidetään myös pienimuotoinen kissatarvike- ja ruokakirppis! Jokaisen osallistujan on mahdollista tuoda hinnoittelemiaan tarpeettomia tarvikkeita tai kelpaamattomia ruokia myyntiin. Käteistä mukaan, niin on mahdollista tehdä edullisia ostoja tai hyviä vaihtareita!
Jäsentapahtumaan voi ilmoittautua täyttämällä oheisen ilmoittautumislomakkeen: https://forms.gle/14CfuBTxJ1EcgtvX6
Osallistumismaksu on jäseniltä 10 euroa ja ei-jäseniltä 15 euroa. Sitovat ilmoittautumiset 21.9.2022 mennessä.
Pitkänmatkalaisille yhdistys järjestää kyyditykset linja-auto- ja rautatieasemilta.
Tervetuloa, nähdään Hämeenlinnassa!
 
Jäsentapahtuman (alustava) aikataulu:
11:30 Kahvittelu + pientä purtavaa
12:00 Päivitetyn KTO:n esittely / Tiina Räsänen
13:00 Syyskokous
13:45 Vuoden Burmien 2021 palkitseminen
14:00 Ruokailu
15:00 Aktiivisen kissan ABC - palkitseva arki kissalle ja omistajalle -luento / Riikka Ala-Hulkko (eläinkouluttaja, AT), Kissaneuvonta
16:30 Jälkiruokakahvit
17:00 Askartelua ja arpajaiset
(Yhdistys pidättää oikeuden muutoksiin)
Edellinen Seuraava