Ajankohtaista

Burmakalenteri 2024 (2023-10-01 19:59:58)
Syyskokouskutsu (2023-09-18 22:36:18)

ASIALISTA

Aika: Lauantai 30.9.2022, klo 13 

Paikka: BKY:n jäsentapahtuma (Etelä-Hämeen Kennelpiirin tilat, Parolantie 13, 13130 Hämeenlinna)

 1. Kokouksen avaaminen
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijaa
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
 5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruus seuraavalle kalenterivuodelle
 6. Valitaan hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja sekä muut jäsenet seuraavalle kalenterivuodelle.
 7. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja seuraavalle kalenterivuodelle
 8. Pentulista
  - valitaan pentuvälittäjä
  - pentuvälityksen ehdot
 9. Burmaposti
 10. Vuoden 2024 burmien pistelaskutapa
 11. Terveysasiat
 12. Muut asiat
  - Burmapöytä
  - Nettisivut
  - Burmakasvatus - 65 vuotta
 13. Kokouksen päättäminen
Jäsentapahtuma 30.9.2023 (2023-09-06 21:24:23)
Burmavaatetilaus 2023 (2023-08-02 21:51:00)

Juhlavuoden kunniaksi on mahdollisuus hankkia yhdistyksen logolla varustettuja vaatteita. Yhteistyökumppanina on joensuulainen painotuotteisiin ja brodeerauksiin erikoistunut Ubbe Oy.

Vaihtoehdoiksi on yritetty saada mahdollisimman monipuolinen valikoima, jotta jokainen löytäisi mieleisensä tuotteen. Valikoimaan kuuluvat collegehuppari (vetoketjulla tai ilman), collegepusero, fleecekankainen takki ja T-paita. Huppareista ja T-paidoista on myös valittavana ladyfit-mallit.

Fleecetakkiin logo tulee brodeerattuna, T-paitaan painatuksena, huppareihin ja collegepuseroihin voi valita joko painatuksen tai brodeerauksen. Logon sijaintiin pystyy tilauksen yhteydessä vaikuttamaan itse.
 
Painatuksessa yksiväriset vaihtoehdot ovat musta, valkoinen, kulta ja hopea. Painatuksen voi valita myös kolmivärisenä, yhdistyksen logoa vastaavana kuvana.
Brodeerauksen voi valita kaksivärisenä, jolloin vaihtoehtoina ovat musta + harmaa kissa tai valkoinen + harmaa kissa. Brodeerauksen yksiväriset vaihtoehdot ovat kulta, hopea tai vaaleanpunainen.

Lisäksi kasvattajat voivat halutessaan saada tuotteeseen oman kasvattajanimensä painatuksella erilliseen lisähintaan. Kasvattajanimen lisäys kustantaa koosta riippuen 6 euroa ja/tai 10 euroa.

Lisätietoja antaa Pirjo Syväsalo, 050 490 7364 / pirjo.syvasalo@burmat.net. Tilaaminen tapahtuu Forms-lomakkeen kautta, jonka upotus alla ja suora linkki tässä: https://forms.gle/2TewN8wgRcr9R5Sv8

Hupparit maksetaan joko tilausvahvistuksen yhteydessä tai viimeistään annettuna eräpäivänä. Maksamattomia tuotteita ei tilata eikä toimiteta. Pyrimme saamaan tuotteet noudettavaksi tulevaan jäsentapahtumaan 30.9.2023 Hämeenlinnassa, mutta tilatun tuotteen noutaminen onnistuu syksyllä myös etukäteen sovitusta kissanäyttelystä. Yhtenä mahdollisuutena on saada tuote/tuotteet postitettuna kotiin. Tällöin tilaaja maksaa myös postimaksun, joka on yhden tuotteen osalta 6 €, useamman tuotteen tilauksessa 9 €. Viimeinen tilauspäivä on 20.8.2023!

Erikoisnäyttely 10.6.2023 – alustava infopaketti (2023-05-16 14:50:50)
Oli burmasi ilmoitettuna Hämeenlinnan näyttelyyn tai ei, olet tervetullut ihastelemaan burmien kauneutta kesäkuussa Hämeenlinnaan!


Hämeenlinnan näyttelyyn on ilmoittautunut yli 70 burmaa, joten Breed Best in Show järjestyy, minkä lisäksi näyttelyssä on burmille omia erikoisluokkia ja kilpailuja, joista tietoa ja ilmoittautumisohjeet ohessa. Ilmoittautumiset alla oleviin luokkiin ja kilpailuihin tulee tehdä ennakkoon, jotta osaamme varautua oikealla määrällä palkintoja ja arvioida erikoisluokkien aikatauluja sekä ehdimme tarkistaa annetut faktat.

- Paras turkki: Luokassa etsitään silkkiturkkisinta burmaa, jonka turkki on hyvin lyhyt, aluskarvaton, vartalonmyötäinen, hieno ja kiiltävä. Luokan tuomarina toimii Marina Forsten.

- Karnevaali: Tässä luokassa hassutellaan! Itsensä ja burmansa (tai vain burmansa tai vaikka vain itsensä?) saa pukea mitä kekseliäimpiin asukokonaisuuksiin. Tai jos vaatetuksella leikittely ei innosta, voi tässä luokassa esitellä esimerkiksi temppuja, joita on burmansa kanssa harjoitellut. Tämä luokka on haastavaakin haastavampi tuomaroitavaksi, mutta mikäli voitto on toiveissa, kannattaa varautua hurmaamaan tuomarina toimiva Emilia Viholainen.

- Vanhin burma:
Palkitsemme vanhimman näyttelyyn osallistuvan burman! Mikäli näyttelyyn osallistuva burmasi on seniorikastia, kannattaa ilmoittaa syntymäaika yhdistyksen tietoon.

- Pisin sukupolviketju: Suoraan alenevassa polvessa mahdollisimman monta yksilöä kasaan ja mukaan sukupolviketju-skabaan! Sukupolviketjuun riittää yksi ilmoittautuminen, kunhan huolehtii kaikki tiedot ketjuun kuuluvista kissoista mukaan ilmoittautumiseen. Pisin sukupolviketju palkitaan.

- Pisin matka: Kauimpaa näyttelyyn matkannut burma palkitaan! Mikäli epäilet matkanneesi pisimmän matkan, ilmoitathan osoitteesi postiosoitteineen, niin saamme tehtyä kilometrivertailut ja luovutettua palkinnon oikeaan osoitteeseen.

- Ensikertalainen: Ensimmäiseen näyttelyynsä osallistuville burmille tarjotaan pienet spesiaalimuistot näyttelystä kotiin viemisiksi!

Tarkoituksenamme on myös järjestää yli 7-vuotiaille burmille epävirallinen veteraaniluokka, mutta tämän osalta jatkamme vielä suunnitteluja ja tiedotamme lisää lähempänä.

Lisäksi näyttelyssä jokaisen kasvattajan tai yksittäisen näytteilleasettajan on mahdollista jakaa omia spesiaalipalkintojaan. Kukin tahollaan voi siis hankkia palkinnon (joka voi olla esimerkiksi ruokaa, herkkuja, leluja, ruusuke tai vaikka pokaali) ja antaa sen sitten vapaamuotoisesti omalle suosikilleen valitsemiensa perustelun pohjalta. Aiemmissa erikoisnäyttelyissä on mm. palkittu suloisimpia pentuja, kirjavimpia konnia, kultaisimpia silmiä, omia kasvatteja, outcross-taustoja ja suosikkivärejä – vain taivas on rajana! Koostamme Burmapostiin tiedot kaikista palkituista, joten toivomme kaikkien palkintoja jakaneiden toimittavan tiedot palkitsemisistaan sähköpostitse mahdollisimman pian näyttelyn jälkeen osoitteeseen burmaposti@gmail.com.

Ilmoittautumiset erikoisluokkiin ja -kilpailuihin tulee tehdä 7.6.2023 mennessä oheisella lomakkeella: https://forms.gle/QKR8PvrtyoCLVtfG7

Palkitsemme näyttelyssä myös Vuoden Burmat 2022! Mikäli burmasi on saavuttanut TOP3-sijoituksen, mutta et pääse noutamaan palkintoa näyttelypaikalta, otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen pikimmiten, jotta voidaan yrittää järjestää palkinnon nouto jostain muusta näyttelystä. Postitamme palkinnot vain postikuluja vastaan.

Tällä hetkellä näyttelyä ovat lupautuneet sponsoroimaan MUSH, Eläinruokatehdas Lemmikki Oy, Jenni Haapala, Tujoma, Minnin Oy, Elzicatlady, Mauste-Sallinen, McDonald’s sekä Karvaiset ja karvattomat. Tavoitteenamme on hankkia vielä lisääkin palkintoja ja lahjoja näyttelyyn osallistuville burmille. Pyrkimyksemme myös on, ettei kenenkään tarvitse lähteä kotiin tyhjin käsin, vaan haalimme lahjat ihan jokaiselle näyttelyyn osallistuvalle burmalle! Kuulemme myös mielellämme lisää ideoita ja ehdotuksia esimerkiksi sponsoreista! Jos Sinun työpaikaltasi olisi mahdollisuus saada lahjoituksia joko osallistuville burmille tai näiden omistajille, otathan rohkeasti yhteyttä!

Näyttelyn järjestävä yhdistys YkkösKissat toimittaa vielä vahvistuskirjeen tarkempine infoineen noin viikkoa ennen näyttelyä. Tämä info on vain alustava tiedote tulevista spesiaaliohjelmista burmille. Lisäksi muistuttelisin vielä siitä, että Helmi toimii BKY:n näyttelymentorina, joten kaikki näyttelyyn liittyvät kysymykset voi esittää matalalla kynnyksellä Helmille joko sähköpostitse helmi.oranko@burmat.net tai puhelimitse 044 025 5551.
                                                     


Nähdään Hämeenlinnassa! ????????

 

Seuraava