Ajankohtaista

Syyskokous 2018 (2018-11-09 16:50:31)

Burmakissan Ystävät ry

SYYSKOKOUSKUTSU

 

 

ASIALISTA

Aika: Lauantai 24.11.2018, noin klo 13

Paikka: Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9-13, 20210 Turku. TUROK:n kansainvälisen kissanäyttelyn yhteydessä.

 

1.      Kokouksen avaaminen

2.      Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijaa

3.      Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4.      Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5.      Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruus seuraavalle kalenterivuodelle

6.       Valitaan hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja sekä muut jäsenet ja varajäsenet seuraavalle kalenterivuodelle. Lisäksi valitaan jäsenrekisterin hoitaja.

7.      Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja seuraavalle kalenterivuodelle

8.      Sääntömuutos ehdotus kohtaan ”Yhdistyksen kokousten koollekutsuminen”

9.       Muut asiat
- Burmaposti
- Burmapöytä
- Nettisivut
- Pentuvälitys

10.  Vuoden 2019 burmien pistelaskutapa

11.  Terveysasiat

12.   Kokouksen päättäminen

Burmakalenteri 2019 (2018-10-25 22:32:22)

Kuvassa alustava suunnitelma kalenterikuvista - oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

 

Tänä vuonna Burmakalenteri on jälleen tilattava, mikäli sen seinälleen haluaa ensi vuotta ilahduttamaan. Viimeisen Burmapostin mukana EI siis ole tällä kertaa kalenteria tulossa. Jos kuitenkin haluat kalenterin itselle tai esimerkiksi ystävälle joululahjapakettiin, toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

Kalenterin hinta on 12 euroa. Kalenteri on mahdollista noutaa näyttelystä (sovitaan tilauksen yhteydessä) ja myös postitus onnistuu. Postitusmaksu on 3 euroa, kun tilaat 1–2 kalenteria, 3–5 kalenterin tilauksissa postitusmaksu on 5 euroa ja yli 6 kalenterin tilauksissa postimaksu on 8 euroa. Tarkemmat maksuohjeet ja summat toimitetaan sähköpostitse tilauksen yhteydessä. Huomioithan, että kalenterimaksujen eräpäivä on sama kuin tilauksen deadline eli 3.11.2018.

Kalenteritilaukset tulee siis toimittaa viimeistään 3.11.2018 Julia Järviselle (burmakalenteri ÄT gmail.com). Lisätietoja tilauksesta voit myös kysyä Julialta.

Jäsentapahtuma 9.9.2018 Hämeenlinnassa (2018-09-03 15:45:49)

Ilmoittautumisaikaa jäsentapahtumaan on jatkettu. Ilmoittautua voi keskiviikkoon 5.9. asti!


Ohessa infoa tapahtumasta:

Burmakissan Ystävät ry:n jäsentapahtuma pidetään Hämeenlinnassa syyskuun toisena viikonloppuna 9.9.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta (aikataulu, ohjelma, jne.) tullaan julkaisemaan vielä lähempänä ajankohtaa. 
Jäsentapahtumassa luennoi ELL Johanna Lankila.
Järjestämme tuttuun tapaan myös ruokailun, ilmoitathan erikoisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä.

BKY:n jäseniltä peritään osallistumismaksu 5 euroa, joka tulee maksaa ennakkoon yhdistyksen tilille. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös jäsenistömme ulkopuoliset, heiltä osallistumismaksu on 15 euroa.

Ilmoittautumiset tulee toimittaa 31.8.2018 mennessä oheisella nettilomakkeella:
https://goo.gl/forms/9JKm4dziJeT0HpDY2

Burmien erikoisnäyttely 2018 (2018-08-27 22:13:59)

Tervetuloa Burmien erikoisnäyttelyyn Tampereelle 1.9.2018!
Hieno määrä burmia on ilmoittautunut mukaan ja saimme kuin saimmekin järjestymään rodulle oman Breed BIS:n. Burmat tullaan siis arvostelemaan omana kategorianaan, otattehan tämän huomioon TP-valintojen osalta, ne järjestetään heti, kun kyseinen tuomari on arvostellut burmat. Burmat on jaettu neljälle tuomarille Marco Scaglia (BUR e, BUR j ja BUR-vet), Nathalie Smits-Peelen (BUR n, BUR f), Kristof Van Roy (BUR a, BUR g, BUR h) ja Joeri Vanrusselt (BUR b, BUR c, BUR d).

Erikoisnäyttelyämme sponsoroivat PrimaCat, VIPstore/Jenni Haapala sekä Eläinruokatehdas Lemmikki Oy. Jaamme tuote palkinnot jokaiselle burmalle. Vielä ei ole varmaa, saadaanko kassit jaettua jo ennakkoon häkkeihin (eli saadaanko burmille valmiiksi numeroidut paikat) vai tullaanko ne jakamaan vasta aamupäivän aikana osallistujille. Kasseihin kannattaa vilkaista hetimmiten, sillä sponsoreiden kanssa on neuvoteltu etukupongit, jotka voi hyödyntää heidän messuosastoillaan!

Palkitsemme tuotepalkinnoin niin värin parhaat, tuomarin parhaat, rodun parhaat kuin erikoisluokkien TOP 3:nkin. Lisäksi palkitsemme vanhimman näyttelyyn osallistuvan, pisimmän matkan tehneet sekä pisimmän hännän omaavan burman. Hännän mittauspiste tullaan sijoittamaan (alustavien suunnitelmien mukaan) burmien häkkirivien läheisyyteen. Lisäksi kaikille ensimmäistä näyttelyyn osallistuville burmille on palkinto, jonka voi käydä noutamassa Burmapöydästä. Burmapöytä löytyy messualueelta, osasto numero E115.

Burmien erikoisluokkiin on mahdollista ilmoittautua etukäteen vielä keskiviikon aikana. Etukäteisilmoittautumista toivotaan, jotta osaamme hieman arvioida arvosteluihin kuluvaa aikaa. Mikäli ilmoittautuminen kuitenkin jää tekemättä, on se vielä näyttelypaikallakin mahdollista, ei siis syytä huoleen. Ilmoittautumiset voi käydä tekemässä osoitteessa: https://goo.gl/forms/YwVIDvRpbYtE3hvu2

Koostamme erikoisnäyttelystä jutun vuoden viimeiseen Burmapostiin, joten kamera kannattaa ottaa mukaan, kuvata tunnelmia paikan päällä ja toimittaa niitä meille lehteä varten. Lisäksi haluamme julkaista tiedot lehdessä myös kasvattajien ja / tai burmanomistajien itsensä jakamista palkinnoista. Jokainen voi siis halutessaan palkita esimerkiksi suosikki burmansa, hienoimman häkkisisustuksen, hurmaavimman luonteen tai mitä nyt keksiikään. Paljon palkintoja jakoon, niin mahdollisimman monella on mukavien muistojen lisäksi myös muutakin kotiin viemistä!

Yhdistyksellämme on muutama ilmainen sisäänpääsylippu messuille. Mikäli siis ystäväsi / sijoituskissasi omistaja on tulossa päivällä paikan päälle vain turistiksi, varaa lippu Julialta. Tässä tapauksessa nopeat syövät hitaat, joten tarkista lähipiirisi tarve ja ota yhteyttä! Lipun varaaja voi lunastaa lipun näyttelypäivän aikana Burmapöydästä ja toimittaa itse tarvitsijalle.

 

Kaikissa erikoisnäyttelyä koskevissa kysymyksissä voi paikan päällä nykäistä hallituksen jäseniä hihasta, yritämme antaa vastauksia parhaamme mukaan. Etukäteiskyselyt voi osoittaa Julialle sähköpostitse osoitteeseen julia.jarvinen ÄT burmat.net tai puhelimitse 050 514 2250.

 

 

PÄIVITYS:

Nyt on varmistunut, että burmilla tulee olemaan numeroidut häkkipaikat! Mikäli perjantaina pystytystalkoissa aika antaa myöden, jaamme kaikille osallistujille muistot tapahtumasta valmiiksi häkkipaikoille. Varmistattehan, että otatte palkintonne omalta häkkipaikaltanne. Toiveena olisi, ettei paikkoja liiemmin vaihdeltaisi, mikäli useampi kissa on mukana, niiden paikkoja saa toki keskenään vaihdella. 

 
Häkkijako tehdään parhaamme mukaan toiveet huomioiden ja saman omistajan kissat asetetaan vierekkäin. 
 
Häkkipaikat merkitään PrimaCatin sponsoroimilla häkkilapuilla. Jokaisen tulee kuitenkin itse vaihtaa häkkilaput näyttelysponsori Royal Caninin lappuihin. PrimaCatin häkkilapun voi jättää itselleen muistilapuksi näytteilleasettajien puolelle, mutta käytävällä, yleisön puolella näkyvät laput tulee olla Royal Caninin logolla varustettuja. Näyttely on siis euro-tyylinen.
Burmien häkkipaikat löytyvät riveiltä 21, 22, 23, 24 ja 25. Burmat, jotka osallistuvat näyttelyyn myös sunnuntaina, on sijoitettu häkkiriville 24.
Suosittelemme tarkistamaan oman kissan numeron jo etukäteen Omakissasta. Paikalla olevat hallituslaiset avustavat ja neuvovat oikeille häkkipaikoille, kyselkää rohkeasti apua!
 
Erikoisluokkiin ilmoittatuminen on auki huomisaamuun asti. Mikäli ilmoittautuminen on jäänyt tekemättä, tee se pian tai kysele näyttelypaikalla hallituksen jäseniltä neuvoja, miten luokkiin voi ilmoittautua paikan päällä! Pisimmän hännän mittauspiste tullaan järjestämään häkkiriville 23, kannattaa käydä vilkuilemassa, mitä siellä tapahtuu!
 
 
Ps. Seuraavana viikonloppuna 9.9. järjestämme jäsentapahtuman Hämeenlinnassa. Luvassa mielenkiintoinen luento, yhdessä oloa ja ruokailu. Eikä kenenkään tarvitse tyhjin käsin kotiin lähteä, siitä on pitänyt sponsorimme PrimaCat huolen! Tapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai, laitathan ilmoittautumisesi siis pikaisesti tulemaan. Ilmoittautumisen voi tehdä osoitteessa: https://goo.gl/forms/wSqXojDRJRvUWkcy2
 
 
Nähdään Tampereella! Ja viikon päästä Hämeenlinnassa!
Erikoisnäyttely 1.9.2018 (2018-08-16 13:42:03)
Onko sinulla suunnitelmissa palkita erikoisnäyttelyssä menestyviä burmia? Jos ei vielä ollutkaan, niin ehdit muuttaa mielesi! Kasvattajanimellä tai ihan yksityishenkilönäkin voit palkita vaikka värin parhaan sinisen burman tai sitten omasta mielestäsi suloisimman kermakarkin tai äänekkäimmän kilpparin. Erikoisnäyttelyssä kaikki palkinnot, syystä kuin syystä, ovat tervetulleita, toivottuja ja odotettuja!
 
Mikäli haluat palkintosi näkyviin myös näyttelyluetteloon, ilmoitathan sen 19.8. mennessä osoitteeseen julia.jarvinen ÄT burmat.net.
 
Koostamme kaikki palkinnot myös seuraavaan Burmapostiin, joten ilmoitathan näyttelyn jälkeen kenelle juuri sinä jaoit palkinnon ja miksi! Tiedot ja mielellään myös kuva palkitusta tulee toimittaa 22.9.2018 mennessä osoitteeseen burmaposti ÄT gmail.com.
Edellinen Seuraava